A Little Something More From Nathaniel Rateliff & The Night Sweats (CD)

Nathaniel Rateliff

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Parlor
  2. I Did It
  3. Out On The Weekend (Version 2)
  4. Wasting Time (Live)
  5. What I Need
  6. Just To Talk To You
  7. How To Make Friends
  8. Late Night Party (Out On The Weekend Version 1)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 8 Artist Nathaniel Rateliff
Label Stax Leverandør Import
Bestillingsnummer STX00140.2