A Long Way To Blow A Kiss (CD)

A Long Way To Blow A Kiss (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Trick
  2. Maybe Love Will Return
  3. Any Girl Can Make Me Smile
  4. History
  5. When I Need You To
  6. Waste The Days Away
  7. Long Way To Blow A Kiss
  8. I Always Hurt The One That I Love
  9. Every Drop Of Rain
  10. Today As Yesterday
  11. April Rain


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 11
Artist Ant Label Fortune & Glory
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer FORCDALB107


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende