A Lot About Livin' (And A Little 'Bout Love) (CD)

Alan Jackson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Chattahoochee
  2. She's Got The Rhythm (And I Got The Blues)
  3. Tonight I Climbed The Wall
  4. I Don't Need The Booze (To Get A Buzz On)
  5. You Can't Have It All, (Who Says)
  6. Up To My Ears In Tears
  7. Tropical Depression
  8. She Likes It Too
  9. If It Ain't One Thing (It's You)
  10. Mercury Blues



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Country Antall spor 10
Artist Alan Jackson Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SSP96069.2