A Love Song Collection (CD)

Kenny Rogers

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Love Song
  2. Love Will Turn You Around
  3. You Decorated My Life
  4. Love The World Away
  5. You Are So Beautiful
  6. She Believes In Me
  7. Don't Fall In Love With A Dreamer
  8. Share Your Love With Me
  9. Lady
  10. We've Got Tonight
  11. All My Life
  12. Love Is What We Make It
  13. Islands In The Stream
  14. Crazy
  15. Buy Me A Rose
  16. I Can't Unlove You
  17. Through The Years


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Kenny Rogers
Label Capitol Bestillingsnummer 5099951752729