A Man And A Half: The Best Of (2CD)

Wilson Pickett

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I Found A Love - Falcons, The (Soul)
  2. Let Me Be Your Boy
  3. If You Need Me
  4. It's Too Late
  5. I'm Gonna Cry (Cry Baby)
  6. Come Home Baby
  7. In The Midnight Hour
  8. Don't Fight It (unedited single master, previously unreleased)
  9. I'm Not Tired
  10. That's A Man's Way
  11. 634-5789 (Soulsville, U. S. A.)
  12. Ninety-Nine And A Half (Won't Do)
  13. Land Of 1000 Dances
  14. Mustang Sally
  15. Three-Time Loser
  16. Everybody Needs Somebody To Love
  17. Soul Dance Number Three
  18. You Can't Stand Alone
  19. Funky Broadway
  20. I'm In Love
  21. Stagger Lee
  22. Jealous Love
  23. I've Come A Long Way
  24. In The Midnight Hour (live, previously unreleased) - Booker T. & The MGs
Disk 2
  1. I'm A Midnight Mover
  2. I Found A True Love
  3. She's Looking Good
  4. Man And A Half, A
  5. Hey Jude
  6. Mini-Skirt Minnie
  7. Toe Hold
  8. Hey Joe
  9. You Keep Me Hangin' On
  10. She Said Yes
  11. Cole, Cooke & Redding
  12. Sugar Sugar
  13. Get Me Back On Time, Engine Number 9
  14. Don't Let The Green Grass Fool You
  15. Don't Knock My Love (part 1)
  16. Call My Name, I'll Be There
  17. Fire And Water
  18. Mighty Long Way, (Your Love Has Brought Me), A
  19. Funk Factory
  20. Funky Broadway (live in Ghana, new edit, previously unreleased)



Utgitt 1992 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 44
Artist Wilson Pickett Label Rhino
Leverandør Import Bestillingsnummer ATL70287.2