A Man Worth Knowing: The 1990's Goldwax & Soultrax Recordings (CD)

James Carr

199,00 19900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. You're Pouring Water On A Drowning Man (2000 version)
  2. Take Me To The Limit
  3. Sugar Shock
  4. Love Attack '90
  5. You Gotta Love Your Woman
  6. High On Your Love
  7. She's Already Gone
  8. Our Garden Of Eden
  9. I Can't Leave Your Love Alone
  10. What's A Little Love Between Friends
  11. Lack Of Attention
  12. Soul Survivor
  13. Man Worth Knowing
  14. Put Love First
  15. Things A Woman Needs
  16. Daydreamin'
  17. All Because Of Your Love
  18. I'm Into Something
  19. Memphis After Midnight
  20. That's How Strong A Woman's Love Is
  21. Dark End Of The Street (undubbed version/bonus track)


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 21 Artist James Carr
Label Ace Bestillingsnummer CDCHD1120