A Matter Of Life And Death (CD)

David Allan Coe

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Ten Commandments Of Love
  2. Jody Like A Melody
  3. Tanya Montana
  4. If Only Your Eyes Could Lie
  5. Need A Little Time Off For Bad Behavior
  6. Southern Star
  7. Actions Speak Louder Than Words
  8. Child Of God
  9. Wild Irish Rose
  10. A Matter Of Life...And Death
  11. One Way Ticket To Nashville
  12. Prisoner´s Release
  13. How High´s The Watergate, Martha
  14. Tricky Dicky, The Only Son Of Kung Fu
  15. Here´s A Song
  16. Souvenirs And California Memorys
  17. I Wonder If It´s Raining In Kentucky
  18. Seeing The World
  19. Paranoic Hippie
  20. Florida Sunshine
  21. I Heard Oklahoma Calling Me
  22. Daddy´s Guitar
  23. In This Land


Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 23 Artist David Allan Coe
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16133