A More Perfect Union (CD)

Pete Seeger & Lorre Wyatt

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. God´s Counting on Me?God´s Counting on You (feat. Bruce Springsteen)
  2. Old Apples
  3. Keep the Flame Alive
  4. Memories Out of Mud (feat. Dar Williams)
  5. A More Perfect Union (feat. Tom Morello)
  6. This Old Man Revisited (feat. Steve Earle & Dar Williams)
  7. These Days in Zimbabwe
  8. Somebody Else´s Eye
  9. Strange Lullabye
  10. Somos el Barco/We Are the Boat (feat. Emmylou Harris)
  11. Howling for Our Supper
  12. My Neighbor´s Needs
  13. Wonderful Friends
  14. A Toast to the Times
  15. Fields of Harmony
  16. Bountiful River


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock, Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Pete Seeger, Pete Seeger & Lorre Wyatt
Label Appleseed
Bestillingsnummer APR1130