A Night At Red Rocks - Deluxe Edition (2CD)

The Moody Blues

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. OVERTURE MEDLEY: Ride My See-Saw/New Horizons/Another Morning/Voices In The Sky/Time To Get Away, (Evening)/Isn't Life Strange/Legend Of A Mind/Tuesday Afternoon (Forever Afternoon)/Nights In White Satin (excerpts)
  2. Late Lament
  3. Tuesday Afternoon (Forever Afternoon)
  4. For My Lady
  5. Bless The Wings (That Bring You Back)
  6. Emily's Song
  7. New Horizons
  8. Lean On Me (Tonight)
  9. Voices In The Sky
  10. Lovely To See You
  11. Gemini Dream
  12. I Know You're Out There Somewhere
  13. Voice, The
Disk 2
  1. Say It With Love
  2. Story In Your Eyes, The
  3. Your Wildest Dreams
  4. Isn't Life Strange
  5. Other Side Of Life, The
  6. I'm Just A Singer (In A Rock And Roll Band)
  7. Nights In White Satin
  8. Legend Of A Mind
  9. Question
  10. Ride My See-Saw



Utgitt 1993 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist The Moody Blues
Label Mercury US Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 0652752