A One Of A Kind Love Affair: The Spinners Anthology (2CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. That´s What Girls Are Made For
  2. I´ll Always Love You
  3. It´s A Shame
  4. I Wish I Could Sleep, (Oh Lord) - (previously unreleased)
  5. How Could I Let You Get Away
  6. I´ll Be Around
  7. Could It Be I´m Falling In Love
  8. One Of A Kind (Love Affair)
  9. Don´t Let The Green Grass Fool You
  10. Ghetto Child
  11. Mighty Love
  12. I´m Coming Home
  13. He´ll Never Love You Like I Do
  14. Love Don´t Love Nobody
  15. Then Came You - (with Dionne Warwick)
  16. Living A Little, Laughing A Little
  17. Sadie
Disk 2
  1. Games People Play
  2. I Don´t Want To Lose You
  3. Honest I Do
  4. Love Or Leave
  5. Sweet Love Of Mine
  6. How Could I Let You Get Away - (live)
  7. Wake Up Susan
  8. Rubberband Man, The
  9. Me And My Music
  10. You´re Throwing A Good Love Away
  11. Heaven On Earth (So Fine)
  12. Working My Way Back To You / Forgive Me, Girl
  13. Funny How Time Slips Away


Utgitt 1992 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 30
Artist Spinners Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ATL82332