A Paradise In Flesh And Blood (CD)

A Paradise In Flesh And Blood (CD)

Theatre Of The Macabre

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Prelude Unto Infernal Resurrection
  2. Paradise In Flesh And Blood
  3. Bathed In The Blood Of Angels
  4. Bequeathed Archaic Law
  5. Forsaken In The Garden Of Earthly Delights
  6. What Wicked Web She Weaves
  7. Enraptured By Temptation
  8. Through The Eyes Of The Serpent
  9. Enthroned In The Halls Of Martyrdom


Format CD Sjanger Metal
Antall disker 1 Antall spor 9
Artist Theatre Of The Macabre Label Demolition
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer DEMCD108