A Part & Yet Apart (CD)

Bill Bruford

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. No Truce With the Furies
  2. A Part, And Yet Apart
  3. Some Shiver, While He Cavorts
  4. Footloose and Fancy Free
  5. Sarah's Still Life
  6. The Emperor's New Clothes
  7. Curiouser and Curiouser
  8. Eyes on the Horizon
  9. Dewey-Eyed, Then Dancing


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Bill Bruford, Bill Bruford's Earthworks
Label Summerfold Bestillingsnummer BBSF03CD