A Perry Como Christmas (CD)

Perry Como

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. CAROL MEDLEY: Caroling, Caroling/First Noel, The/Hark! The Herald Angels Sing/Silent Night
  2. Love In A Home
  3. Christmas Symphony, The
  4. There Is No Christmas Like A Home Christmas
  5. Santa Claus Is Comin' To Town
  6. Christmas Dream
  7. Christmas Eve
  8. What Love Is Made Of
  9. My Favorite Things
  10. Bells Of St. Mary's, The
  11. Home For The Holidays, (There's No Place Like)
  12. Christmas Song (Merry Christmas To You), The
  13. Father Of Girls, The
  14. Turn Around
  15. MEDLEY: Here We Come A-Caroling/We Wish You A Merry Christmas
  16. All Through The Night
  17. I Wish It Could Be Christmas Forever
  18. Love Is Spreading All Over The World
  19. I Know What God Is
  20. O Holy Night
  21. STORY OF THE FIRST CHRISTMAS MEDLEY, THE: O Little Town Of Bethlehem/Come, Come, Come To The Manger/First Noel, The/O Come, All Ye Faithful/We Three Kings Of Orient Are/Silent Night
  22. Ave Maria



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 22
Artist Perry Como Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RCA68041B.2