A Place To Be (CD)

A Place To Be (CD)

Sliding Hammers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Israel
  2. All My Tomorrows
  3. Getxo Blues
  4. Our Love Is Here To Stay
  5. Softly As In A Morning Sunrise
  6. If I Should Lose You
  7. Jewnnysong
  8. I Love Being Here With You
  9. Theme From Picnic
  10. Chega De Saudade
  11. Blameit On My Youth


Format CD Antall spor 11
Artist Sliding Hammers Label Gazell
Leverandør Musikklosen Bestillingsnummer GAFCD1037