A Real Cool Cat - The Starday Recordings (CD)

Sonny Burns

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Powder And Paint
  2. Too Hot To Handle
  3. Tho' You're In My Arms
  4. Blue, Blue Rain
  5. Close Your Eyes
  6. Another Woman Looking For A Man
  7. I Just Ain't Long For This World
  8. Just A Token
  9. Think Again
  10. You'll Look A Long, Long Time
  11. It's Easier Said Than Done
  12. A Real Cool Cat
  13. Satan's A-Waitin'
  14. Frown On The Moon
  15. A Girl From The Street
  16. Let's Change Sweethearts
  17. Six Feet Of Earth
  18. If You See My Baby
  19. Invitations (To Your Wedding)
  20. Heartbroken Me (with George Jones)
  21. Waltzing With Sin
  22. Tell Her
  23. A Place For Girls Like You
  24. Heart Like A Dollar Sign
  25. It's So Easy To Love, But So Hard To Forget
  26. Won't You Leave Him Alone
  27. God Knows I Tried
  28. Wrong About You (with George Jones)
  29. Forgive And Forget, Remember And Regret
  30. Tell Her
  31. Another Woman Looking For A Man


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Sonny Burns
Label Bear Family Bestillingsnummer BCD16877

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende