A Seat At The Table (CD)


179,00 17900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer


  1. Rise
  2. Weary
  3. Interlude: The Glory is in You
  4. Cranes in the Sky
  5. Interlude: Dad Was Mad
  6. Mad - feat. Lil Wayne
  7. Don't You Wait
  8. Interlude: Tina Taught Me
  9. Don't Touch My Hair - feat. Sampha
  10. Interlude: This Moment
  11. Where Do We Go
  12. Interlude: For Us By Us
  13. F.U.B.U - feat. The-Dream and BJ The Chicago Kid
  14. Borderline (An Ode to Self Care) - feat. Q-Tip
  15. Interlude: I Got So Much Magic, You Can Have It - feat. Kelly Rowland and Nia Andrews
  16. Junie
  17. Interlude: No Limits
  18. Don't Wish Me Well
  19. Interlude: Pedestals
  20. Scales - feat. Kelela
  21. Closing: The Chosen Ones


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Solange
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88985387462


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i