A Sign Of The Times / Simplicity (Remastered) (CD)

Joe Pass

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You and Me
  2. 'Tis Autumn
  3. Luciana
  4. I Had the Craziest Dream
  5. Nobody Else But Me
  6. Simplicity
  7. The Sands of Time
  8. Some Time Ago
  9. Gentle Rain (Chuva Delicada)
  10. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me)
  11. Where Was I (Donde Estuve Yo)
  12. A Sign of the Times
  13. Sensa Fine
  14. Nowhere Man
  15. Dindi
  16. A Summer Song
  17. Moment to Moment
  18. It Was a Very Good Year
  19. Are You There (With Another Girl)
  20. What Now My Love (Et Maintenant)
  21. Softly as I Leave You
  22. Sweet September


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Joe Pass
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO991