A Song For You (CD)

The Carpenters

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Song For You, A
  2. Top Of The World
  3. Hurting Each Other
  4. It's Going To Take Some Time
  5. Goodbye To Love
  6. Intermission
  7. Bless The Beasts And The Children
  8. Flat Baroque
  9. Piano Picker
  10. I Won't Last A Day Without You
  11. Crystal Lullaby
  12. Road Ode
  13. Song For You, A (reprise)



Utgitt 1972 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 13
Artist The Carpenters Label A&M
Leverandør Import Bestillingsnummer AM393511.2