A State Of Trance (2CD)

Armin Van Buuren

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Colours [Humate Remix] - with Miller & Floyd)
  2. I Lost You [Bartology Mix] - with Chris Raven)
  3. Impact [John Johnson Van Bellen Remix] (remix)
  4. Dark Blue [Human's Movement's Cobalt Mix] - with Cabala)
  5. Sacred Cycles [Quiver Mix] - with Pete Lazonby)
  6. Love I Lost [Maxi Club Vocal] The - with Quadran)
  7. From Russia With Love [Original Mix] - with DSP)
  8. Galaxia [Solarstone Remix] (remix)
  9. Invisible [Lost Tribe Vocal Remix] (remix)
  10. Fixation [Airwave Remix] (remix)
  11. Breathe - with The Art Of Trance featuring Caroline)
  12. Eternity [Armin Van Buuren's Rising Star Mix] - with Alibi)
Disk 2
  1. Cherish - with Slusnik Luna)
  2. Devotion - with Yahel)
  3. Realistic - with The Infernal Machine)
  4. I'm Not Existing [Oliver Lieb Main Mix] - with L.S.G.)
  5. Freet - with Tata Box Inhibitors)
  6. Far From Over [Oliver Lieb Mix] - with Kamaya Painters)
  7. Viola [Armin Van Buuren's Rising Star Mix] - with Moogwai)
  8. Air 2000 [Hybrid's Supersonic Remix] (remix)
  9. Crash [Funk Function Groove Mix] - with Johan)
  10. Touch [James Holden Remix] (remix)
  11. 3 Nights In A Blue Room [Steve Porter Remix] (remix)
  12. 4 Elements [Extended Version] - with Gaia)


Utgitt 2000 Format 2CD
Sjanger Dance Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Armin Van Buuren
Label United Music Bestillingsnummer UTD0028CD