A Stranger In My Own Back Yard - Special Edition (CD)

Gilbert O'Sullivan

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Number 4
  2. A Woman's Place
  3. No More
  4. It's Easy To Be Sad
  5. My Father
  6. The Marriage Machine
  7. If You Ever
  8. The Thing Is
  9. Just Like Me
  10. Victor E
  11. I Wonder Would You Mind
  12. 15 Times
  13. Nothing To Do About Much
  14. Can't Get You To Love Me
  15. Always Somebody
  16. Happiness Is Me and You (Bonus Track)
  17. Breakfast Dinner and Tea (Bonus Track)
  18. Too Bad (Bonus Track)
  19. Too Cut a Long Story Short (Bonus Track)
  20. You Are You (Bonus Track)
  21. Tell Me Why (Bonus Track)
  22. That's a Fact (Bonus Track)



Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Gilbert O'Sullivan
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOXCD004