A Street Cat Named Bob - Original Motion Picture Soundtrack (CD)

David Hirschfelder

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Satellite Moments (Light Up The Sky)
  2. Looking For Paradise
  3. Second Time Around
  4. To Covent Garden
  5. I'll Find A Way
  6. Somewhere On The Avenue (Life Is Good)
  7. Chasing Bob
  8. Lifelong Partner
  9. Month Of The Cat
  10. Don't Give Up
  11. The Mouse
  12. Baby Steps, James
  13. Catching The Bus
  14. You Need This In Your Life
  15. Cold Turkey (Back On Bike)
  16. The Book Launch
  17. Bob's Bedtime
  18. Roll Of The Dice
  19. Satellite Moments (Orchestral Reprise)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall disker 1
Artist David Hirschfelder, Filmmusikk Label Sony Classical
Leverandør Sony Bestillingsnummer 0889853459520