A Thousand Different Ways (CD)

Clay Aiken

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Right Here Waiting
  2. Lonely No More
  3. Without You
  4. Everytime You Go Away
  5. Sorry Seems To Be The Hardest Word
  6. When I See You Smile
  7. Thousand Days, A
  8. Everything I Do (I Do It For You)
  9. Because You Loved Me
  10. I Wanna Know What Love Is - (with Suzie Mcneil)
  11. These Open Arms
  12. Here You Come Again
  13. Everything I Have - (with William Joseph)
  14. Broken Wings


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Clay Aiken
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA78846.2