A Tribute To Patsy Cline/A Portrait Of Patsy Cline (CD)

Patsy Cline

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Leavin' On Your Mind (A Tribute To Patsy Cline)
  2. Tra Le La Le La Triangle
  3. Imagine That
  4. Back In Baby's Arms
  5. You're Stronger Than Me
  6. Sweet Dreams
  7. Why Can't He Be You
  8. So Wrong
  9. When I Get Thru With You
  10. Lovin' In Vain
  11. Who Can I Count On
  12. Crazy
  13. Faded Love (A Portrait Of Patsty Cline)
  14. I'll Sail My Ship Alone
  15. When You Need A Laugh
  16. Crazy Arms
  17. Always
  18. When I Get Thru With You (You'll Love Me Too)
  19. Blue Moon Of Kentucky
  20. Someday You'll Want Me To Want You
  21. Who Can I Count On
  22. You Took Him Off My Hands
  23. Your Kinda Love
  24. Does Your Heart Beat For Me


Utgitt 1962 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Patsy Cline
Label BGO Bestillingsnummer BGO809