A Very Well Travelled Man (CD)

Henson Cargill

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Reprints (Plastic People)
  2. None Of My Business
  3. Skip A Rope
  4. Row Row Row
  5. This Generation Shall Not Pass
  6. Wildflower
  7. Hemphill Kentucky Consolidated Coalmine
  8. Tall Oak Tree
  9. Johnny One Time
  10. What's My Name
  11. Johnny One Time
  12. Greenback Dollar
  13. Four Shades Of Love
  14. It's Over
  15. Pain Will Go Away
  16. Six White Horses
  17. She Thinks I'm On That Train
  18. Husbands & Wives
  19. Coming On Strong
  20. With Pen In Hand
  21. Candle For Amy
  22. I Wonder Where They'll Sleep Tonight
  23. Most Uncomplicated Goodbye I've Ever Heard
  24. Black Jack County Chain
  25. So Many Ways Of Saying She's Gone
  26. Little Girls And Little Boys
  27. Bless 'Em All


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Henson Cargill
Label Omni Leverandør Import
Bestillingsnummer OMNI101


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende