A Voice In Time 1939-1952 - Deluxe Edition (4CD)

Frank Sinatra

649,00 64900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. All Or Nothing At All
  2. From The Bottom Of My Heart
  3. If I Didn't Care
  4. Moon Love
  5. East Of The Sun (And West Of The Moon)
  6. I'll Be Seeing You
  7. Say It
  8. Blue Skies
  9. I'll Never Smile Again
  10. Fools Rush in (Where Angels Fear To Tread)
  11. This Love Of Mine
  12. Oh Look At Me Now
  13. Just As Though You Were Here
  14. How About You
  15. Imagination
  16. Ferensi
  17. Blue Moon
  18. Be Careful It's My Heart
  19. Night And Day
  20. Song Is You
Disk 2
  1. No Love No Nothin'
  2. Saturday Night (Is The Loneliest Night In The Week)
  3. Oh What It Seemed To Be
  4. You'll Never Know
  5. I've Got A Crush On You
  6. Brooklyn Bridge
  7. Five Minutes More
  8. It Seems To Me I've Heard That Song Before
  9. Trolley Song
  10. Time After Time
  11. Dream (When You're Feeling Blue)
  12. I Fall In Love Too Easily
  13. I Got A Woman Crazy For Me She's Funny That Way
  14. It's Been A Long Long Time
  15. Dancing In The Dark
  16. Medley
  17. Nancy
  18. Lover Come Back To Me
  19. Put Your Dreams Away (For Another Day)
  20. Again
Disk 3
  1. All Of Me
  2. Sweet Lorraine
  3. Body And Soul
  4. All The Things You Are
  5. Embraceable You
  6. These Foolish Things (Remind Me Of You)
  7. Stormy Weather
  8. Begin The Beguine
  9. There Will Never Be Another You
  10. As Time Goes By
  11. Nearness Of You
  12. Stella By Starlight
  13. I Get A Kick Out Of You
  14. That Old Black Magic
  15. One For My Baby (And One More For The Road)
  16. It Had To Be You
  17. What'll I Do
  18. Laura
  19. September Song
  20. Ol' Man River
Disk 4
  1. Birth Of The Blues
  2. April In Paris
  3. American Beauty Rose
  4. Lover
  5. Continental
  6. Should I (Reveal)
  7. When You're Smiling (The Whole World Smiles With You)
  8. It All Depends On You
  9. Bye Bye Baby
  10. I Could Write A Book
  11. Autumn In New York
  12. If Only She'd Look My Way
  13. Hello Young Lovers
  14. We Kiss In A Shadow
  15. My Girl
  16. Love Me
  17. Farewell Farewell To Love
  18. Walking In The Sunshine
  19. Why Try To Change Me Now
  20. I'm A Fool To Want You



Utgitt 2007 Format 4CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 80 Artist Frank Sinatra
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY709669.2