A Wonderful World (CD)

Susan Boyle

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. What a Wonderful World
  2. When I Fall in Love - Susan Boyle and Nat King Cole
  3. Angels
  4. Somewhere Out There - Susan Boyle and Michael Bolton
  5. I Have a Dream
  6. Always On My Mind
  7. May You Never Be Alone
  8. Mull of Kintyre
  9. Like a Prayer
  10. When You Wish Upon a Star


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Susan Boyle
Label Syco Music Bestillingsnummer 0888751390522