About Time: The Terry Callier Story 1964-1980 (CD)

Terry Callier

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It's About Time
  2. You're Goin' Miss Your Candyman
  3. Look At Me Now
  4. Ordinary Joe
  5. Occasional Rain
  6. Lean On Me
  7. Dancing Girl
  8. What Colour Is Love
  9. Hangman
  10. Satin Doll
  11. I Just Can't Help Myself
  12. Until Tomorrow
  13. Martin St Martin
  14. Be A Believer
  15. Turn You To Love
  16. I Don't Want To See Myself
  17. If I Could Make You Change Your Mind


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Terry Callier
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGP199.2