Abraham, Martin And John (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Abraham Martin And John
  2. Purple Haze
  3. Tomorrow Is A Long Time/Everybody's Talkin'
  4. You Better Watch Yourself (Sonny Boy)
  5. Dolphins
  6. He Looks A Lot Like Me
  7. Sun Fun Song
  8. Both Sides Now
  9. Sisters Of Mercy
  10. Loving You Is Sweeter Than Ever
  11. Daddy Rollin' (In Your Arms)


Utgitt 1968 Reutgitt 2007
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 11
Artist Dion Label Ace
Bestillingsnummer CDCHM1147