Absolutely Essential - Patsy Cline (3CD)

Patsy Cline

109,00 10900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2013 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Patsy Cline
Bestillingsnummer BT3065
Disk 1
  1. Walkin' After Midnight
  2. Don't Ever Leave Me Again
  3. I'm Blue Again
  4. Crazy Dreams
  5. I Can See An Angel
  6. A Church, A Courtroom, And Then Goodbye
  7. Gotta Lot Of Rhythm In My Soul
  8. San Antonio Rose
  9. You Belong To Me
  10. I Love You So Much It Hurts
  11. Yes, I Understand
  12. If I Could See The World (Through The Eyes Of A Child)
  13. Today, Tomorrow And Forever
  14. I've Lost And Loved Again
  15. Turn The Cards Slowly
  16. That Wonderful Someone
  17. Let The Teardrops Fall
  18. There He Goes
  19. Have You Ever Been Lonely (Have You Ever Been Blue)
  20. So Wrong
Disk 2
  1. Crazy
  2. Never No More
  3. Pick Me Up On Your Way Down
  4. Honky Tonk Merry Go Round
  5. I Love You, Honey
  6. The Heart You Break May Be Your Own
  7. Try Again
  8. Just Out Of Reach
  9. South of the Border (Down Mexico Way)
  10. Leavin' On Your Mind
  11. You Were Only Fooling (While I Was Falling In Love)
  12. Lovin' In Vain
  13. Lovesick Blues
  14. The Wayward Wind
  15. You're Stronger Than Me
  16. Imagine That
  17. Bill Bailey, Won't You Please Come Home
  18. You Took Him Off My Hands
  19. True Love
  20. When I Get Thru You (You'll Love Me Too)
Disk 3
  1. I Fall To Pieces
  2. How Can I Face Tomorrow
  3. If I Could Only Stay Asleep
  4. Hungry For Love
  5. Come On In (And Make Yourself At Home)
  6. I Can't Forget
  7. Too Many Secrets
  8. Strange
  9. Shoes
  10. A Poor Man's Roses (Or A Rich Man's Gold)
  11. Three Cigarettes In An Ashtray
  12. Then You'll Know
  13. She's Got You
  14. Anytime
  15. Your Kinda Love
  16. Who Can I Count On
  17. I'll Sail My Ship Alone
  18. I Can't Help It (If I'm Still In Love With You)
  19. Seven Lonely Days
  20. Heartaches