Academy Award Winners / Soul Of The Drums (CD)

Les Baxter

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Days Of Wine And Roses
  2. Theme From The Wonderful World Of The Brothers Grimm
  3. Love Theme From Taras Bulba, The (The Wishing Star)
  4. Little Drops Of Rain (From "Gay Purr-ee")
  5. Song From Two For The Seesaw (A Second Chance)
  6. Willing And Eager (From "State Fair")
  7. Theme From Lawrence Of Arabia
  8. Baby Elephant Walk (From "Hatari!")
  9. Love Song From Mutiny On The Bounty (Follow Me)
  10. Walk On The Wild Side
  11. Boy´s Night Out
  12. Tender Is The Night
  13. The Girl Behind The Bamboo Curtain
  14. Lord, What A Morning
  15. Coffee Bean And Calabash Annie
  16. Sunrise At Kowloon


Format CD Sjanger Pop
Antall spor 16 Artist Les Baxter
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CCL7492.2