Acoustic Country Duets (CD)

Arne Benoni & Heidi Hauge

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. This Ain't My First Rodeo
  2. Love Is No Excuse
  3. I Can't Be Bothered
  4. Today I Started Loving You Again
  5. Who Were You Thinking Of
  6. It Ain't Me Babe
  7. Look Who's Talking
  8. Are You Teasing Me
  9. Something Stupid
  10. That'll Be Me
  11. I Won't Take Less Than Your Love


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Arne Benoni, Arne Benoni & Heidi Hauge, Heidi Hauge
Label Rocade Records Bestillingsnummer RRCD0020