Across The 110th Street - 40th Anniversary Edition/Facts Of Life/Lookin' For A Love Again (2CD)

Bobby Womack

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Across 110th Street
  2. Harlem Clavinette
  3. If You Don't Want My Love (Give It Back)
  4. Hang On in There
  5. Quicksand
  6. Harlem Love Theme
  7. Across 110th Street (Instrumental)
  8. Do It Right
  9. Hang On in There
  10. If You Don't Want My Love (Give It Back - Instrumental)
  11. Across 110th Street - Part 2
Disk 2
  1. Nobody Wants You When You're Down and Out
  2. I'm Through Trying to Prove My Love to You
  3. If You Can't Give Her Love, Give Her Up
  4. That's Heaven to Me
  5. Medley: Holdin' On to My Baby's Love / Nobody
  6. Medley: Fact of Life / He'll Be There When the Sun Goes Down
  7. Can't Stop a Man in Love
  8. The Look of Love
  9. Natural Man
  10. All Along the Watchtower
  11. Lookin' For a Love
  12. I Don't Wanna Be Hurt By Ya Love Again
  13. Doing It My Way
  14. Let It Hang Out
  15. Point of No Return
  16. You're Welcome, Stop On By
  17. You're Messing Up a Good Thing
  18. Don't Let Me Down
  19. Copper Kettle
  20. There's One Thing That Beats Failing


Utgitt 1972 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Bobby Womack
Label Charly/Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CHARLY648XCD