Across The Airwaves - The Classic Broadcasts (2CD)

Patsy Cline

199,00 19900
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 2
Antall spor 50 Artist Patsy Cline
Label Chrome Dreams Bestillingsnummer CDCD5072
Disk 1
  1. I'm Walking the Dog
  2. It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels
  3. A Church, a Courtroom and Then Goodbye
  4. Come on In (And Make Yourself at Home)
  5. Turn the Cards Slowly
  6. Yes I Know Why
  7. Stop Look and Listen
  8. The Wayward Wind
  9. For Rent
  10. Walkin' After Midnight
  11. Try Again
  12. Three Cigarettes in an Ashtray
  13. Walkin' After Midnight
  14. Then You'll Know
  15. Too Many Secrets
  16. Come on In (And Make Yourself at Home)
  17. I've Loved and Lost Again
  18. Walkin' After Midnight
  19. I Don't Wanna
  20. Your Cheatin' Heart
  21. Don't Ever Leave Me Again
  22. The Man Upstairs
  23. Stop the World (And Let Me Off)
  24. Down by This Ship
  25. Write Me in Care of the Blues
  26. (Ain't) No Wheels on This Ship
  27. Hungry for Love
  28. Walkin' Dream
Disk 2
  1. Lovesick Blues
  2. When Your House Is Not a Home
  3. How Can I Face Tomorrow
  4. There He Goes
  5. How Can I Face Tomorrow
  6. Lovesick Blues
  7. I'm Hogtied Over You
  8. Come on In
  9. Come on In
  10. Lovesick Blues
  11. Let It Snow
  12. Shoes
  13. Crazy
  14. She's Got You
  15. Leavin' on Your Mind
  16. Three Cigarettes in an Ashtry
  17. Remember Me I'm the One Who Loves You
  18. Someday
  19. So Wrong
  20. Blue Moon of Kentucky
  21. I Fall to Pieces
  22. San Antonio Rose