Affordable Art (CD)

Steve Goodman

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If Jethro Were Here
  2. Vegematic
  3. Old Smoothies
  4. Talk Backwards
  5. How Much Tequila (Did I Drink Last Night?)
  6. When My Rowboat Comes In
  7. Souvenirs
  8. Take Me Out to the Ball Game
  9. The Dying Cub Fan's Last Request
  10. California Promises
  11. Watchin' Joey Glow
  12. Grand Canyon Song



Utgitt 1983 Format CD
Sjanger Country, Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Steve Goodman
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RED411002.2