After Bathing At Baxter's (CD)

Jefferson Airplane

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ballad Of You & Me & Pooneil, The
  2. Small Package Of Value Will Come To You, Shortly, A
  3. Young Girl Sunday Blues
  4. Martha
  5. Wild Tyme
  6. Last Wall Of The Castle, The
  7. Rejoyce
  8. Watch Her Ride
  9. Spare Change
  10. Two Heads
  11. Won't You Try Saturday Afternoon
  12. Ballad Of You & Me & Pooneil, The (live, bonus track)
  13. Martha (mono, single version, bonus track)
  14. Two Heads (previously unreleased, alternate, bonus track)
  15. Title Unknown (previously unreleased, acoustic demo, bonus track)
  16. Young Girl Sunday Blues (previously unreleased, early instrumental, bonus track)



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Jefferson Airplane
Label RCA Bestillingsnummer 0828765322522