After Dark (CD)

The Make-Up

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Spoken Intro
  2. MEDLEY: Prelude To Comedown/Can I Hear U Say 'Yea'
  3. Blue Is Beautiful
  4. At The Tone...(The Time Will Be)
  5. We Can't Be Contained
  6. Gospel 2000
  7. Vs. Culture
  8. We're Having A Baby
  9. Make Up Is: Lies
  10. R U A Believer
  11. Final Comedown, The
  12. Don't Mind the Mind
  13. Judge, (Here Comes) The


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 13
Artist The Make-Up Label Dischord
Leverandør Import Bestillingsnummer DIS105