After The Gold Rush - The Dawn/Pye Anthology (2CD)

After The Gold Rush - The Dawn/Pye Anthology (2CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Carry Me
  2. Paris Morning
  3. Signs Of The Times
  4. God
  5. She Only Knows Why
  6. After The Goldrush
  7. Johnson Boy
  8. Beauty Of The World
  9. TLT Blues
  10. Or Maybe The Autumn
  11. Glass Angel
  12. Out There
  13. How Long Is Forever
  14. Song For Three Months Gone
  15. Here Comes The Sun
  16. Open Book
  17. Dear Jesus
  18. To Hell With The War
  19. Rufus
  20. Lady From A Small Town
  21. Hotel Room
  22. Rock Dreams
  23. Fly
  24. Adventures On The Way
  25. Follow You Down
Disk 2
  1. Love Song
  2. Me And The Boy
  3. Old Sam
  4. For A Dancer
  5. Amsterdam
  6. Faites Vos Jeux
  7. Owlcreek Incident
  8. Best Of A Bad Time
  9. Meet On The Ledge
  10. Shalle
  11. Woman To Love
  12. Feel Like Loving You Again
  13. Oh My Soul
  14. Driven Me Out Of Your Mind
  15. Back Into The Light
  16. Night That New York Cried
  17. Take It From Me
  18. I Was Born To Sing Your Song
  19. You Make Me High
  20. Never Be Anyone Else But You
  21. That's Why I Love You


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 46 Artist Prelude
Label Castle/Sanctuary Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CMDDD1430CD