After The Lights Go Out: The Best Of 1965-1967 (CD)

The Walker Brothers

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Love Her
  2. Make It Easy On Yourself
  3. First Love Never Dies
  4. My Ship Is Coming In
  5. Deadlier Than The Male
  6. Another Tear Falls
  7. You Don't Have To Tell Me, (Baby)
  8. After The Lights Go Out
  9. Mrs Murphy
  10. In My Room
  11. Archangel
  12. Sun Ain't Gonna Shine Shine Anymore, The
  13. Saddest Night In The World
  14. Young Man Cried
  15. Living Above Your Head
  16. Stay With Me Baby
  17. Walking In The Rain
  18. Orpheus
  19. I Can't Let It Happen To You
  20. Just Say Goodbye
  21. Disc & Music Echo Interview
  22. Japanese Interview



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 22
Artist The Walker Brothers Label Mercury UK
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 8428312