After The Rain (CD)

Irma Thomas

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In The Middle Of It All
  2. Flowers
  3. I Count The Tears
  4. Make Me A Pallet On Your Floor
  5. I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
  6. If You Knew How Much
  7. Another Man Done Gone
  8. Till I Can't Take It Anymore
  9. These Honey Do's
  10. Another Lonely Heart
  11. Soul Of A Man
  12. Stone Survivor
  13. Shelter In The Rain



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Irma Thomas
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP612186.2