After The Storm - My Tribute To Wynn Stewart (CD)

Arne Benoni

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Donna On My Mind
  2. If You See My Baby
  3. Slightly Used
  4. Another Day, Another Dollar
  5. Falling For You
  6. It's Such A Pretty World Today
  7. Big, Big Love
  8. After The Storm
  9. Open Up My Heart
  10. Man, Man Mr. Sandman
  11. Long Black Limousine


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Arne Benoni
Label Rocade Records Leverandør Cameloso AS (ESS Engros AS)
Bestillingsnummer RRCD0021