Ain't Living Long Like This/But What Will The Neighbors Think/Rodney Crowell ) (2CD Remastered)

Rodney Crowell

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Elvira
  2. (Now And Then, There's) A Fool Such As I
  3. Leaving Louisiana In The Broad Daylight
  4. Voilá, An American Dream
  5. I Ain't Living Long Like This
  6. Baby, Better Start Turnin' 'Em Down
  7. Song For The Life
  8. I Thought I Heard You Callin' My Name
  9. California Earthquake (A Whole Lotta Shakin' Goin' On)
  10. Here Come The 80's
  11. Ain't No Money
  12. Oh, What A Feeling
  13. It's Only Rock 'n' Roll
  14. On A Real Good Night
  15. Ashes By Now
  16. Heartbroke
  17. Queen Of Hearts
  18. Blues In The Daytime
  19. The One About England
  20. Stars On The Water
  21. Just Wanta Dance
  22. She Ain't Going Nowhere
  23. Don't Need No Other Now
  24. Shame On The Moon
  25. Only Two Hearts
  26. Victim Or A Fool
  27. All You've Got To Do
  28. 'Til I Gain Control Again
  29. Old Pipeliner


Utgitt 1978 Format 2CD Remastered
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Rodney Crowell
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD1188


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende