Ain't Misbehavin' (CD)

Fats Waller

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Honeysuckle Rose
  2. Ain't Misbehavin'
  3. I Can't Give You Anything but Love
  4. Two Sleepy People
  5. I'm Gonna Sit Right Down and Write Myself a Letter
  6. It's a Sin to Tell a Lie
  7. The Minor Drag - Fats Waller & His Buddies
  8. The Joint is Jumpin'
  9. Hold Tight (Want Some Sea Food, Mama)
  10. Your Feet's Too Big
  11. Until the Real Thing Comes Along
  12. Tea for Two


Utgitt 1956 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Fats Waller Label RCA/Legacy
Leverandør Sony Bestillingsnummer 0889853467525