Aint Who I Was (CD)

Bonnie Bishop

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Mercy
  2. Be With You
  3. Looking for You
  4. Done Died
  5. Poor Man´s Melody
  6. Broken
  7. Too Late
  8. Ain´t Who I Was
  9. Not Cause I Wanted To
  10. You Will Be Loved


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Bonnie Bishop
Label Plan BB Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PBB01