Aldhils Arbotetum (CD)

Of Montreal

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Doing Nothing
  2. Old People In The Cemetery
  3. Isn´t It Nice?
  4. Jennifer Louise
  5. Blank Husband Epidemic, The
  6. Pancakes For One
  7. We Are Destroying The Song
  8. Ode To The Nocturnal Muse, An
  9. Predictably Sulking Sara
  10. Natalie And Effie In The Park
  11. Question For Emily Foreman, A
  12. Kissing In The Grass
  13. Kid Without Claws
  14. Death Dance Of Omipapas And Sons For You


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 14
Artist Of Montreal Label Polyvinyl
Leverandør Import Bestillingsnummer PRC0782