All Star Sessions (Three Classic Albums Plus) (2CD)

Dizzy Gillespie

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Wheatleigh Hall
  2. Sumphin´
  3. Con Alma
  4. Haute Mon´
  5. Steeplechase
  6. Tour De Force
  7. Ballad Medley - (a) I´m Through With Love (b) The Nearness Of You (c) Moonlight In Vermont (d) Summertime
Disk 2
  1. Dizzy Atmosphere
  2. Ballad Medley- (a) I´m Through With Love (b) Without A Word Of Warning (c) Sweet Lorraine (d) Love Walked In (e) September Song
  3. Ballad Medley- (a) On The Alamo (b) Stompin´ At The Savoy (c) This Time The Dream´s On Me (d) Time After Time (e) Gone With The Wind
  4. The Way You Look Tonight
  5. Rio Pakistan
  6. It´s Only A Paper Moon
  7. Purple Sounds


Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Dizzy Gillespie
Label Avid Jazz Bestillingsnummer AMSC980