All The Footprints You've Ever Left (CD)

All The Footprints You've Ever Left (CD)

Envy (Punk)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Zero
  2. Farewell To Words
  3. Lies And Release From Silence
  4. Left Hand
  5. Cradle Of Arguments And Anxiousness
  6. Mystery And Peace
  7. Invisible Thread
  8. Spiral Manipulation
  9. Cage It Falls Into
  10. Light Of My Footprints
  11. Your Shoes And The World To Come


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Envy (Punk)
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer TMPR53129.2