All The Great Love Songs (CD)

Diana Ross

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. You're Aii I Need To Get By
  2. These Things Will Keep Me Loving You
  3. I'm Still Waiting
  4. My Man (Mon Homme)
  5. Touch Me In The Morning
  6. All Of My Life
  7. Love Me
  8. After You
  9. Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To)
  10. Sorry Doesn't Always Make It Right
  11. Thought It Took A Little Time , I (But Today I Feel In Love)
  12. All Night Lover
  13. Sparkle
  14. It's My Turn
  15. Crying My Heart Out For You
  16. Endless Love - With Lionel Richie



Utgitt 1986 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 16
Artist Diana Ross Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5300562