All The Meat And No Potatoes (CD)

Papa Bue's Viking Jazzband

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. It's Been A Long Long Time
  2. I'm Sittin' On Top Of The World
  3. I Wonder Who's Kissing Her Now
  4. All That Meat And No Potatoes
  5. You Are My Sunshine
  6. Walkin' My Baby Back Home
  7. As Time Goes By
  8. I'm Gonna Sit Right Down (And Write Myself A Letter)
  9. I Kiss Your Hand Madame
  10. Who's Sorry Now
  11. How Deep Is The Ocean
  12. Way Down Yonder In New Orleans


Utgitt 1977 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Papa Bue's Viking Jazzband
Label Storyville Bestillingsnummer 1025541