All The Way (CD)

Susie Arioli

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Here´s That Rainy Day
  2. Here´s to the Losers
  3. Time On My Hands
  4. My Funny Valentine
  5. Un Jour De Différence
  6. Come Rain or Come Shine
  7. Looking for a Boy
  8. All the Way
  9. It´s Always You
  10. When Your Lover Has Gone
  11. Forgetful
  12. There´s a Lull in My Life
  13. Time After Time


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Susie Arioli
Label Jazzheads Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer JH1192


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende