All-Time Favorites (2CD)

Glenn Yarbrough

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I Just Called To Say I Love You
  2. Baby Come To Me
  3. Through The Years
  4. Sweetheart Tree
  5. Up Where We Belong
  6. Last Farewell
  7. Tonight I Celebrate My Love
  8. Don´t Give Up On Us
  9. If Ever You´re In My Arms Again
  10. September Morn
  11. Memory
  12. Scarlet Ribbons
Disk 2
  1. To All The Girls I´ve Loved Before
  2. Somewhere My Love
  3. You´ll Never Walk Alone
  4. She Believes In Me
  5. Help Me Make It Through The Night
  6. Impossible Dream
  7. Baby, The Rain Must Fall
  8. Some Enchanted Evening
  9. Always On My Mind
  10. Green, Green Grass Of Home
  11. Release Me
  12. Blue Eyes Crying In The Rain


Utgitt 1997 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Glenn Yarbrough
Label Folk Era Records Bestillingsnummer FLK1707.2